Popis : Kyselina sorbová se používá jako konzervant v potravinářství, protože zabraňuje růstu plísní, kvasinek i některých kultur baktérií, které se mohou vyskytovat v sýrech, šťávách, marmeládách, džemech, víně či sušeném ovoci. Tradičně se přidává do nápojů, kečupů, majonéz, margarínů, sýrů a dalších mléčných výrobků, pekařských polotovarů a cukrovinek, masných výrobků, salátových zálivek a dresingů a nakládané zeleniny.
Popis : Mozartovy "tyčinky". Ideální dárek! Jemná hořká čokoláda s náplní marcipánu (25%) a s náplní příchutí pistácií (25%). Vyrobeno v Rakousku - Maitre Truffout.
Popis : Pro ovocné osvěžení dne sáhněte po žvýkacích bonbónech Mentos Fruit s kombinací příchutí pomeranč, citrón a jahoda v ikonickém ruličkovém balení!
Popis : Neobsahuje konzervační látky. Tradiční receptura od tradičního výrobce nakládacího přípravku NOVA. Obsahuje sůl, cukr a směs koření s koprem. S pomocí přípravku připravíme nálev znojemského typu k nakládání okurek, zeleniny a hub. Neobsahuje žádné konzervační přísady proto je nutno uzavřené lahve sterilovat. Návod je na každém obalu.
Popis : Ikonická tyčinka s oblíbenou rumovo-kokosovou příchutí, která ti dodá pořádnou chuť i sílu dotáhnout cokoli do zdárného konce. Klidně se ti totiž může někdy stát, že ti uprostřed malování bytu, výletu na kole nebo stavění překážkové stěny dojde šťáva. A to je přesně ta chvíle, kdy nastává čas na Margot. Díky ní dostaneš chuť a sílu dotáhnout jakoukoli věc. A to fest.